SERVICEPRO.ID ADALAH SOFTWARE UNTUK PARA TEKNISI DAN BISNIS JASA SERVIS

 

Search di seluruh kategori All Tags Lihat seluruh tags Lihat popular tags di bawah halaman

 

The New Nokia N82 (Part Deux)
rss You are here: All : Share : The New Nokia N82 (Part Deux)

 

 answer Punya pendapat? Jangan disimpan. Click disini
Komentar terbaru paling bawah.


jlesmana

Full Member 139 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Jun 11, 2008 11:06 pm)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

wcahyono said:


Bro JLesmana, tlg tny certificate ini bisa di gunakan u/ semua apps yg di cr#*k sama OPDA ?

Kalau iya saya juga mau minta tolong ya...

sy harus kirim apa ?

Thanks




Bisa bro. Bisa dipakai oleh semua aplikasi yang butuh signing supaya bisa diinstal di HP bro.

 

user signature

jlesmana

Full Member 139 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Jun 11, 2008 11:20 pm)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

Hakaen said:

@kk kaseptea, garmin yg 4.10.20 uda bs diinstall and jalan baik tp begitu aku update ke 4.10.80 kaga bisa dijalanin, keluar tulisan "unable to execute file for security reason".

Napa ya?



Help!!!!!



Tks sebelumnya






Sebenernya ga perlu diuninstall bro. Nanti kalau bro mau update yang terbaru lagi gimana?? Hehehe.



Caranya setelah bro update, bro pakai file manager, lalu ke e:\garmin\apps\symbian\res\ lalu jalankan file GarminMobileXT.sis.



Pasti beres bro.



 

user signature

jlesmana

Full Member 139 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Jun 11, 2008 11:21 pm)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

wcahyono said:


Bro JLesmana, tlg tny certificate ini bisa di gunakan u/ semua apps yg di cr#*k sama OPDA ?

Kalau iya saya juga mau minta tolong ya...

sy harus kirim apa ?

Thanks




Bro PM saja IMEI ke saya. Tq

 

user signature

jlesmana

Full Member 139 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Jun 11, 2008 11:24 pm)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

sylvia78 said:
akhirnya sukses jg install garminxt, ternyata lbh enak pake garminxt yah. tp gw masih pake yang 4.10.20, bedanya apa yah sama yg 4.10.80? special thx jg to @master yg udah bagi2 ilmu gpsnya.




Wajib diupgrade. Ini bedanya :

Change History
Changes made from version 4.10.60 to 4.10.80:

* Correct '#' key behavior for phones without a pen key.
* Correct the display of traffic icons in Europe.
* Correct a display error in Where to -> Intersection.
* Correct the use of the route calculation preference setting.
* Correct a display error in the traffic detail page.
* Update the QueAPI library to dynamic link.

Changes made from version 4.10.40 to 4.10.60:

* Provide the latest Garmin splash screen and associated copyright text.
* Provide a Vehicle setting within Settings->Map to support the downloadable Garmin vehicles.
* Provide Afrikaans voice support.
* Improve the Bluetooth connection process for the GPS receiver.
* Correct the voice selection in the startup page.
* Correct the search capability to find Contacts and My Locations using lowercase letters.
* Correct a GPX import failure when the route or track name is long.
* Correct the Save to Contacts from My Locations to save the location also.
* Correct the display of a POI position for countries that use comma as a decimal separator.
* Correct the POI count in the POI list page.

Changes made from version 4.10.20 to 4.10.40:

* Provide Garmin Mobile SDK support.
* Improve the map drawing speed at 50m zoom scale when there are Custom POI points without location information.
* Improve the backlight setting option text for clarity.
* Improve display of detailed weather information (E90).
* Improve visibility of roads on map display (E90).
* Improve the categorization of Custom POIs.
* Improve communication to the Garmin GPS 10 device.
* Improve the stability of off-route recalculations.
* Improve text display (Chinese).
* Prompt for GPX import after download of waypoints/routes/tracks from MapSource.
* Decrease the size of the message boxes (E90).
* Correct map drawing in landscape mode when creating a new saved route.
* Correct route calculation in landscape mode when creating a new saved route (E70).
* Correct the timeout for safety camera downloads when connecting through low-speed networks.
* Correct the highlighting of downloaded safety camera files.
* Correct the search capability for Custom POIs when multiple Custom POI categories exist (N95).
* Correct the truncated name of a route when importing a route with a long name.
* Correct the duplicate listing in search results for specific Custom POIs without location information.
* Correct empty guidance text when navigating to a highway exit.
* Correct an application lockup when adding a via point into an existing route.
* Correct the turn preview page display.
* Correct input of 'Where to' data according to Settings->System->Location Format.
* Correct the processing of route recalculations during active user calls.

Changes made from version 4.01.20 to 4.10.20:

* Provide support for rich POIs.
* Provide support for auto run after insertion of memory card (Symbian OS 9.0).
* Provide support for Nokia E90, Nokia 6110 and Nokia N95 devices.
* Provide support for additional maps in other languages.
* Enhance text highlighting.
* Correct text rendering issues in various text languages.
* Correct issues caused by GPX import/export.
* Correct display issues when using Night mode.
* Correct storage of downloaded Safety Camera information.

Changes made from version Initial to 4.01.20:

* Correct various highlighting issues.
* Correct placement of the dial button on POI detail pages.
* Correct voice guidance playback on the Nokia E50.

 

user signature

jlesmana

Full Member 139 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Jun 11, 2008 11:26 pm)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

Carlson said:
bung jlesmana OPDA certificate gimana cara pakenya???^_^




DAh dipm ya bro

 

user signature

jlesmana

Full Member 139 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Jun 11, 2008 11:28 pm)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

Carlson said:
kk bagi app handy taskman donngg wkakaka




hxxp://rapidshare.com/files/79436797/Epocware.Handy.Taskman.v2.0.S60v3.SymbianOS9.incl.Keygen-HSpda.zip

ganti hxxp jadi http

 

user signature

jlesmana

Full Member 139 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Jun 11, 2008 11:30 pm)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

2fast4flying said:
Quote:

jlesmana said:
Wah tapee deee. Btw kalau taskman i juga pakai bro. Handy Taskman v 2.0. Sepertinya bukan gara2 Taskman ya. Ya tp mudah2an ga error lagi bro




Bener bro, bukan taskman. Hari ini kumat lagi... hiks.. kenapa ya kesialan ini bisa menimpa gw...

Bisa dibawa ke Nokia nga ya? Dulu pas aku beli di Global, pernah di suruh otak atik semua feature yg ada, klo ternyata bermasalah, dalam wkt 3 bulan bisa di tukar HP baru. Tp nga ditulis sih di Kartu garansi. Apa policy Nokia emang gt ya? bisa tukar baru dlm 3 bulan pertama?
Tp masalah aku kyknya dari Garmin, yg notabenenya bukan SW bawaan Nokia. Bisa nga ya? Soalnya utk buka movie dan foto, nga pnh ada kasus. Pernah dulu pas Handy Alarm bunyi, trus aku salah pencet tombol, semept hang, tp itu cmn 1 kali, setelah itu yg bermasalah cmn di Garmin...

Mungkin nga memory card ku ada mslh? Kan Garmin di install di Memory Card.




Nyerah bro. Menurut saya seh Nokia ga bakalan mau ganti baru ya. Tp bro coba aja balik ke Global bilang saja HP nya sering hang dan minta diganti baru sesuai dengan perjanjian. Semoga berhasil

 

user signature

ILCapitano
top user
Specialist 7049 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Jun 12, 2008 07:29 am)     comment Comment Permalink   Print

Silahkan dilanjutkan di Part 3 N82

Thanks.

 

user signature
mari kita ramaikan kembali ForumPonsel.com



Punya informasi bagus apa hari ini? Ad new topic Post-kan di sini

 

Be nice. Respect member lain jika ingin di berikan respect yang sama. Be funny dan useful!
Logged in as Guest

18 + 1 =
Untuk melihat Preview, click: diatas form.