JUAL SPAREPARTS APPLE MAC BARU DAN BEKAS. AKSESORIES BORONGAN MURAH

 

Search di seluruh kategori All Tags Lihat seluruh tags Lihat popular tags di bawah halaman

 

Spriiing Smartphone
rss You are here: All : Share : Spriiing Smartphone
vote up
0
vote down

Print     answer Comment  

 

A new smartphone running on android 2.1 is heading to Thailand later this month namely Spriiing Smartphone. The device looks good with user-friendly QWERTY keyboard.

The Device features a smallish 2.6-inch 320 x 240 resolution screen that is resistive touch. The smartphone measures 96.4mm x 62.2mm x 12mm and weighs 110g. The processor inside the smartphone is a Qualcomm MSM7225 running at 528MHz.

The phone also features 512MB of ROM and 256MB of RAM with user storage that can be expanded via a microSD card up to 16GB. The battery is a 930mAh unit expected to last 290 hours on standby and 180 minutes of talk per charge.

The camera on the back of the phone is a 3MP unit with LED flash and the phone supports an FM tuner and supports several digital audio and video formats. Onboard sensors include a light sensor, a digital compass, and an accelerometer. Other features include GPS, Bluetooth, WiFi, WiFi router function, and several SPRiiiNG apps. The device operates on HSPA/WCDMA networks along with GSM networks

More interestingly, though, the handset was apparently designed in Sweden and manufactured by Huawei — in fact, it’s got “In connection with Ideos” silkscreened on the back, and Ideos is the brand that Huawei’s been pushing this year for its Android-powered gear.

The devices is on sale in Australia too through Boost Mobile, Check out the video below and share your thoughts with us.

Sumber :

Link

 

FP_Cain
FP_Cain RSS
   Reg: 1 decade ago
   Addicted 1826 reps My Blog
Smartphone Android GPS QWERTY

Posted 6 years ago

 

 

 answer Punya pendapat? Jangan disimpan. Click disini
Komentar terbaru paling bawah.


liat2aja

Senior Member 294 reps
Reg: 1 decade ago
6 years ago (Jan 5, 2011 08:22 am)     comment Comment Permalink   Print

pernah lihat di tabloid Pulsa beberapa bulan lalu, produknya IMO (notebene sangat erat hubungannya sama Pulsa) juga mau keluarin Android yg persis sama dgn hp diatas, tapi ntah kenapa ga pernah keluar sampe skrg. Menarik buat gw, karena gw paling suka form factor BB style begini (tapi gw ga pernah pake BB, pakenya E71 dan skrg E5)

 


apaaja

Journeyman 71 reps
Reg: 1 decade ago
6 years ago (Jan 5, 2011 11:33 pm)     comment Comment Permalink   Print

pastinya enak buat input teks nih...
pengen..
masuk indo gag yah?
berapa hargana?

 


bm  iqbal
top user
Addicted 2005 reps
Reg: 1 decade ago
6 years ago (Jan 6, 2011 10:46 am)     comment Comment Permalink   Print

bentuknya "lucu"

 


zuioi

Journeyman 97 reps
Reg: 1 decade ago
6 years ago (Jan 6, 2011 11:28 am)     comment Comment Permalink   Print

akh yang dipamerin aplikasi nggak jelas...

 


Cain

Addicted 1826 reps
Reg: 1 decade ago
6 years ago (Jan 6, 2011 12:03 pm)     comment Comment Permalink   Print

@liat2aja, @apaaja, buat chat dan kegiatan lain2 yang banyak input teks pasti nyaman, namun buat browsing dgn layar segitu pasti cuaaapeeeee eheuheuehe

@bm iqbal, desain nya sepertinya mengusung konsep ergonomis IDEOS nya huawei, minimalistic namun fully functional

@fajar79, iya betul, sampai sekarang gw masih berusaha menerka nerka itu aplikasi2 apa sebenarnya ehuehuehuheu

 

user signature
Blacklisted Computer Distributors:
1. WPG
2. Prince Compusoft
3. Virajaya

apaaja

Journeyman 71 reps
Reg: 1 decade ago
6 years ago (Jan 7, 2011 07:34 am)     comment Comment Permalink   Print

iya, app nya berasa "cartoon" grin

 


Techoguy

Newbie 2 reps
Reg: 1 month ago
1 month ago (Oct 22, 2017 07:15 pm)     comment Comment Permalink   Print

How can i buy this smart gadget?
Android VR games

 

Modified 1 month ago.  



Punya informasi bagus apa hari ini? Ad new topic Post-kan di sini

 

Be nice. Respect member lain jika ingin di berikan respect yang sama. Be funny dan useful!
Logged in as Guest

18 + 1 =
Untuk melihat Preview, click: diatas form.