JUAL SPAREPARTS APPLE MAC BARU DAN BEKAS. AKSESORIES BORONGAN MURAH

 

Search di seluruh kategori All Tags Lihat seluruh tags Lihat popular tags di bawah halaman

 

Sony Ericsson XPERIA™ X8 Discussion
rss You are here: All : Share : Sony Ericsson XPERIA™ X8 Discussion
vote up
3
vote down

Print     answer Comment  

 

Sony Ericsson delivers the most entertaining smartphones

16 June 2010
* Sony Ericsson brings together the very best of communication and entertainment in its Xperia™ collection
* The Xperia™ X10, X10 mini and X10 mini pro will all receive software upgrades in Q3. Additional features to be added to the X10 in Q4
* The Sony Ericsson Xperia™ X8 extends the range of the most entertaining smartphones

Xperia™ brings consumers the best communication and entertainment experiences, delivered in a collection of smartphones to give consumers choice in size and style.

The Xperia™ X10, X10 mini and X10 mini pro smartphones will all receive software upgrades during their lifecycle to improve performance and add new communication and entertainment experiences. In Q3 2010, the Xperia™ X10, X10 mini and X10 mini pro smartphones will be upgraded to run on the Android 2.1 operating system. The Xperia™ X10’s position as the best multimedia Android smartphone will be strengthened through the addition of HD video recording as part of the same Q3 upgrade. A further upgrade to the Xperia™ X10 in Q4 will make it possible to connect and display wirelessly content on your television and enhance the Timescape™ and Mediascape applications.

Xperia™ smartphones add best in class entertainment on top of smartphone fundamentals such as apps, maps, email and fast internet to create the most entertaining smartphones. The Xperia™ X10 is the flagship of the Xperia™ collection and has an 8.1 megapixel camera and 4-inch screen for best in class multimedia creation and viewing. Signature applications such as Mediascape and Timescape™ help you to organise content and bring your multimedia and communication alive.

In addition to features and applications, design is essential to the entertainment experience. Sony Ericsson’s human curvature design philosophy is applied across the portfolio to package the technology into products that look and feel great. Using design innovation Sony Ericsson makes the Xperia smartphones available with a choice of size and style.

Steve Walker, Head of Product Marketing at Sony Ericsson, commented “Sony Ericsson’s vision is to be the communication entertainment brand. We are focussing strongly on the smartphone market and specifically on creating the most entertaining smartphones. Sony Ericsson is uniquely positioned to do this thanks to our experience in creating Walkman and Cybershot phones and the strong collaboration with our parent company Sony.”

Today Sony Ericsson announces the Xperia™ X8, which will build upon the success of the X10 and the mini products and extend the most entertaining smartphones collection to an even broader audience.

Introducing the Sony Ericsson Xperia™ X8

The Sony Ericsson Xperia™ X8 is a great entertainment smartphone that extends the appeal of the Xperia™ collection to new market segments. The user interface is similar to that of the Xperia™ X10 mini, with the four-corners that give easy one hand use and can be customised for one touch access to your favourite applications. The Xperia™ X8 also includes Timescape™ for easy access to all your social networking and the infinite button for one click access to a world of content. The open Android operating system delivers great smartphone functionality and access to thousands of applications on Android Market™. Timo Maassmann, Product Marketing Manager for XperiaTM X8, said “We are delighted to be able to bring the full experience of our XperiaTM smartphones to new consumers by delivering a fully featured device at a more accessible price position.”

The Xperia™ X8 is perfect for enjoying multimedia. Whether it’s a game from the Android Market™, the latest funny clips on YouTube™ or browsing the web, the 3-inch screen means you won’t miss a thing. Discover and download songs from PlayNow™, then listen to all your music using the 3.5mm headphone jack. If you are feeling more creative, there’s a 3.2 megapixel camera and video recording functionality.

Sony Ericsson Xperia™ X8 - Key features

* Four corners for easy one hand use and one touch access to applications
* Customize the four corners with your favourite apps and add widgets to your homescreens
* Enjoy games, video, internet and more on the 3-inch screen
* Timescape™ shows all your communication in one place for ultimate simplicity
* Android Market™ – thousands of applications to keep you entertained
* 3,2 megapixel camera – snap away and upload instantly to Facebook™

The XPERIA™ X8 supports GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS HSPA 900/2100 and UMTS HSPA 800/850/1900/2100

The XPERIA™ X8 will be available in selected markets from Q3 in the colours White, Dark Blue/ White, Aqua Blue/ White, Pink/ White, Silver/ White.

Log on to The Sony Ericsson Product Blog for more information: [link URL]

The Sony Ericsson XPERIA™ X8 at a glance

Camera
* 3,2 megapixel camera
* Direct picture upload to Facebook™
* Geo tagging
* Sony Ericsson Album application
* Video recording

Music
* Bluetooth™ stereo (A2DP)
* PlayNow™
* Sony Ericsson Music Player
* TrackID™

Web
* Bookmarks
* Pan and zoom
* WebKit web browser

Communication
* Facebook™ application
* Sony Ericsson Timescape™

Messaging
* Push email
* Instant messaging
* Microsoft Exchange ActiveSync® support with Dataviz™ RoadSync™
* Picture messaging (MMS)
* Predictive text input
* Text messaging (SMS)

Design
* Auto rotate
* Picture wallpaper
* Capacitive touchscreen

Entertainment
* Infinite button
* Sony Ericsson FM radio
* Video streaming
* Video viewing

Organiser
* Calendar
* Flight mode
* Phone book with dialer
* Sony Ericsson Home with Widget
* Notes

Location-based services
* A-GPS
* Google Maps™
* Wisepilot™ turn-by-turn navigation* (free trial version)
* *The service may not be available in every market. For more information, go to [link URL]

Connectivity
* 3.5 mm audio jack
* Bluetooth™ technology
* Micro USB connector
* NeoReader® barcode scanning app
* Sony Ericsson Sync
* USB mass storage
* USB support
* Wi-Fi™

Google™ services
* Android Market™ Client
* Gmail™
* Google Calendar™
* Google LatitudeTM
* Google Maps™ with Street View
* Google search widget
* Google Talk™
* YouTube™

Screen
* 16,777,216 colour TFT touchscreen
* Capacitive touchscreen
* 3.0 inches
* 320 x 480 pixels (HVGA)
* Scratch-resistant (min. pencil hardness 6H)

Accessories
* In-Box:
* XPERIA™ X8
* Battery 1200mAh
* Stereo portable handsfree
* 2 GB microSD™ card
* Micro USB cable for charging, synchronisation and file transfer
* User documentation
* Optional:
* Hi-Fi Wireless Headset with FM Radio MW600
* Portable Stereo Speakers MS450
* Hi-Fi Headset with Remote MH810

Facts
* Size: 99 x 54 x 15 mm
* Weight: 104g
* Phone memory: Up to 128 MB
* Memory card support: microSD™ up to 16GB
* Memory card included: 2 GB
* Operating system: Google™ Android Donut, version 1.6
* Processor: 600MHz

Availability and versions
* Networks
* UMTS HSPA 900/2100
* GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900
* UMTS HSPA 800/1900/2100
* GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900
* Available in selected markets from Q3 2010

Colour
* White
* Dark Blue/White
* Aqua Blue/White
* Pink/White
* Silver/White

Legal
1) Facts and features may vary depending on local variant.
2) Operational times are affected by network
preferences, type of SIM card, connected accessories and various activities e.g. playing games. Kit contents and colour options may differ from market to market. The full range of accessories may not be available in every market.

© Sony Ericsson Mobile Communications AB, 2010








 

WhiteEye
WhiteEye RSS
   Reg: 1 decade ago
   Full Member 100 reps My Blog
Sonyericsson Smartphone Touch-series Android Xperia

Posted 9 years ago

 

 

 answer Punya pendapat? Jangan disimpan. Click disini
Komentar terbaru paling bawah.


chen71281

Full Member 185 reps
Reg: 1 decade ago
9 years ago (Jun 16, 2010 04:08 pm)     comment Comment Permalink   Print
Like it 1 members like this

Harganya cuman 259 pound atau sekitar 3 juta lebih saja

Xperia X8 gets official: 3-inch Android for €259

http://www.xperiax10.net/2010/06/16/xperia-x8-gets-official-3-inch-android-for-e259/

 


jus_ppc

Addicted 1054 reps
Reg: 1 decade ago
9 years ago (Jun 16, 2010 04:11 pm)     comment Comment Permalink   Print

wew... 3 jt barapa nih, X10 Mini aja 3 jt, or di toko2 hp dah lebih rendah ?

btw sayang seribu sayang......koq masih "donut" yah ?

 

user signature


-Gadgets Always-
Link

fadelislam

Journeyman 88 reps
Reg: 1 decade ago
9 years ago (Jun 16, 2010 04:18 pm)     comment Comment Permalink   Print

Ukurannya kyk titik tengah antara x10 dah x10 mini....

 


WhiteEye

Full Member 100 reps
Reg: 1 decade ago
9 years ago (Jun 16, 2010 04:22 pm)     comment Comment Permalink   Print

@jus_ppc
missed this line, eh? ---> In Q3 2010, the Xperia™ X10, X10 mini and X10 mini pro smartphones will be upgraded to run on the Android 2.1 operating system.

satu kata untuk henpon ini: biyutiful.

 

user signature
No signature available.




WhiteEye

Full Member 100 reps
Reg: 1 decade ago
9 years ago (Jun 16, 2010 04:30 pm)     comment Comment Permalink   Print

goes live!!









via GSM HelpDesk

P.S. back cover yg pink/aqua itu dijual terpisah gak ya? both looks cute.

 

user signature
No signature available.




jus_ppc

Addicted 1054 reps
Reg: 1 decade ago
9 years ago (Jun 16, 2010 04:32 pm)     comment Comment Permalink   Print

Tetep aja kelamaan bro........banyak yg baru launch malah udah duluan bahkan Hp 'cungkwo android" dan pake Eclair 2.1

malah beberpa udah bisa nikmatin Froyo

g dari dulu fans SE, tp g kecewa.....nah dgn Android harapan/titik terang lagi....tp kalo bagini lagi..... ?

Dimana yg lain dah Froyo, SE masih Eclair....

*no-offence ya

 

user signature


-Gadgets Always-
Link

Giovan
top user
Addicted 2418 reps
Reg: 1 decade ago
9 years ago (Jun 16, 2010 04:51 pm)     comment Comment Permalink   Print

Ga semua fiturnya lebih tinggi dari X10 Mini ya. Kamera cuma 3MP. Hmm....

Tapi desainnya bener-bener bagus. Lucu juga ada casing hp pake warna sistem gradien gitu... hehehe...

 

user signature
Erdyon : Previously known as Aequitas
Review Samsung Galaxy Ace versus SE Xperia Mini Pro
Review SE Xperia Arc
Review SE Hazel
Review SE Xperia X10

Gustaurus

Newbie 10 reps
Reg: 1 decade ago
9 years ago (Jun 16, 2010 05:04 pm)     comment Comment Permalink   Print

Mungkin customisasi UI nya SE..msh blm sempurna di Android versi 2.xx dan msh perlu pembenahan..

 


Dr_Jones

Newbie 18 reps
Reg: 1 decade ago
9 years ago (Jun 16, 2010 05:09 pm)     comment Comment Permalink   Print

iya harganya 3 jutaan, tapi yg satu baru rilis yg satu baru announced. begitu X8 rilispasti harga Mini udah 2.xxx bro

 


samehada95

Full Member 117 reps
Reg: 1 decade ago
9 years ago (Jun 16, 2010 07:34 pm)     comment Comment Permalink   Print

Kameranya downgrade dari Mini, SE pintar sekali, yang speknya 'sempurna' hanya X10
Yang mini ukuran mungkin terlalu kecil
X8 ukuran wajar, tapi kamera lebih payah secara spek, tapi gak tahu deh hasil aslinya

 

user signature

Giovan
top user
Addicted 2418 reps
Reg: 1 decade ago
9 years ago (Jun 16, 2010 09:15 pm)     comment Comment Permalink   Print

Seandainya aja X10 mini kameranya cuma 3MP, trus yang 5MP itu X8.... mungkin lebih tepat. X10 mini akan menjadi ponsel yang sempurna di kelasnya, dan X8 pun akan menjadi ponsel yang sempurna di kelasnya.



Atau mungkin SE salah perencanaan ? Mungkinkah pada awalnya ga ada rencana sama sekali untuk X8 ini ? Makanya untuk ngebuat perbedaan yang cukup signifikan dengan X10 mini tanpa menaikkan harga, mereka mendowngrade kamera-nya.

 

user signature
Erdyon : Previously known as Aequitas
Review Samsung Galaxy Ace versus SE Xperia Mini Pro
Review SE Xperia Arc
Review SE Hazel
Review SE Xperia X10

samehada95

Full Member 117 reps
Reg: 1 decade ago
9 years ago (Jun 16, 2010 09:51 pm)     comment Comment Permalink   Print

Btw, di se-blog.com katanya perkiraan harga di bawah 200EUR loh

 

user signature

tekimania

Newbie 15 reps
Reg: 1 decade ago
9 years ago (Jun 17, 2010 08:16 am)     comment Comment Permalink   Print

gradasi warna di back covernya kuerenn

 

user signature
Mighty Small, Mighty Powerful

yoga_de_pran

Senior Member 265 reps
Reg: 1 decade ago
9 years ago (Jun 17, 2010 09:06 am)     comment Comment Permalink   Print

ya ampyunn....ciamik banget hape nya...wah kayaknya mantab tak jadikan calon pengganti w705 ku...hhhmmm...kira2 cameranya auto fokus apa fix focus ya....rekam video nya vga 30fps kah...nti bli nya pas dah kluar 2.1 apa 2.2...android juga wagu banget dalam satu tahun update nya kebanyakan...tp google juga mengakui itu blunder mereka...jd stlh 2.2 kluar kata google baru akan buat update 1 thn sekali

 


jus_ppc

Addicted 1054 reps
Reg: 1 decade ago
9 years ago (Jun 17, 2010 09:30 am)     comment Comment Permalink   Print

Yang jadi masalah........128Mb RAM itu, g pake Dream dgn RAM 192Mb aja utk system operasi Android....udah ngos-2an....., apalagi udah di oprek2....pake custom rom eclair......dan aplikasi2 yg menguras RAM

Para pemakai Samsung Spica juga sama, agak ngos2an....tp masih agak tertolong dgn Prosesor yg 800Mhz

Android min 256MB utk RAM -- CMIIAW

 

user signature


-Gadgets Always-
Link

chen71281

Full Member 185 reps
Reg: 1 decade ago
9 years ago (Jun 17, 2010 02:48 pm)     comment Comment Permalink   Print

http://www.youtube.com/watch?v=Lalf5ZvXilo&feature=player_embedded

 


TRO

Addicted 1501 reps
Reg: 1 decade ago
8 years ago (Jun 17, 2010 10:54 pm)     comment Comment Permalink   Print

Kecewa!!!
(1) Kamera cuma 3.2 MP yang belum jelas fixed atau autofocus-nya
(2) Kamera gak pake flash, bahkan sebuah LED pun gak dikasih
(3) Lagi-lagi diawali dengan Donut (1.6)? Tidak semua pemakai handphone bersedia atau tahu untuk update-update-an segala!!! Banyak juga yang beli terus seumur pake mereka ya pake aja seadanya tanpa update-upgrade-an segala.
Lagipula dalam banyak hal pasti dicibir orang di manapun karena merek-merek lain udah langsung mengawali dengan Eclair (2.1), bahkan resy for Froyo (2.2). Lha ini yang baru diumumin dan belum dirilis kok masih berkutat di Donut!
Jangan bilang tenang aja ada upgrade ke Eclair di Q3!!! Itu bukan penjelasan yang bagus!!!
Gw pengen SE "disegani" oleh merk lain karena mengumumkan Android langsung versi baru!!!

Payah ah......!!!!

Kesel nih nunggu update firmware dan update versi OS nya X10...!!!!

Masa X10 gak bisa MMS????? [beep]!!!

 

user signature
Android (HTC) and Blackberry user.

Mbrekekele
top user
Senior Member 498 reps
Reg: 1 decade ago
8 years ago (Jun 17, 2010 11:01 pm)     comment Comment Permalink   Print

^
Sabar bro..
Tarik napas yang dalam..


Mungkin pihak SE Developer punya maksud tertentu ngeluarin spek Xperia X8 kayak gtu..

 

user signature
Bisnis 5 Milyar euy..

Dr_Jones

Newbie 18 reps
Reg: 1 decade ago
8 years ago (Jun 18, 2010 12:15 am)     comment Comment Permalink   Print

yah... beli hp kalo pengen MMS doang mah pake K700 juga bisa.

emang zaman skrng siapa sih yg suka MMSan

 


RasahCrigis

Newbie 15 reps
Reg: 1 decade ago
8 years ago (Jun 18, 2010 12:39 am)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

TheRealOne said:
Kecewa!!!
(1) Kamera cuma 3.2 MP yang belum jelas fixed atau autofocus-nya
(2) Kamera gak pake flash, bahkan sebuah LED pun gak dikasih
(3) Lagi-lagi diawali dengan Donut (1.6)? Tidak semua pemakai handphone bersedia atau tahu untuk update-update-an segala!!! Banyak juga yang beli terus seumur pake mereka ya pake aja seadanya tanpa update-upgrade-an segala.
Lagipula dalam banyak hal pasti dicibir orang di manapun karena merek-merek lain udah langsung mengawali dengan Eclair (2.1), bahkan resy for Froyo (2.2). Lha ini yang baru diumumin dan belum dirilis kok masih berkutat di Donut!
Jangan bilang tenang aja ada upgrade ke Eclair di Q3!!! Itu bukan penjelasan yang bagus!!!
Gw pengen SE "disegani" oleh merk lain karena mengumumkan Android langsung versi baru!!!

Payah ah......!!!!

Kesel nih nunggu update firmware dan update versi OS nya X10...!!!!

Masa X10 gak bisa MMS????? [beep]!!!



gw tambah satu kekecewaan lagi bro. hp android SE belum ada yg support multitouch, termasuk X8 ini

 


Giovan
top user
Addicted 2418 reps
Reg: 1 decade ago
8 years ago (Jun 18, 2010 07:42 am)     comment Comment Permalink   Print

Yah, kekurangan dalam MMS (bagi gue) bisa diterima sih.

Tapi gue ngerti maksud TRO. Kok lagi-lagi ada aja yang bikin kecewa dari SE ? (contohnya ya update OS yang telat itu)

Mungkinkah ada suatu masalah yang ngebuat SE susah meng-implementasikan update ? Makanya gue selalu mempertanyakan, apakah itu gara-gara kostumisasi yang SE buat di Android OS-nya ? Jadi dalam artian, kalo mereka update OS-nya lagi, kostumisasi-nya itu musti dibuat ulang (yang artinya, buang-buang waktu). Trus apakah kesusahan itu juga terkait dengan kurangnya SDM ?

Takutnya yang terjadi di SE saat ini adalah... karena kurangnya SDM dan juga 'template' kostumisasinya udah dibuat dari dulu... makanya mereka merasa sayang kalo harus ngebuat ulang lagi. Otomatis, ponsel baru apapun itu akan selalu pake 'template' yang dulu, sambil sekarang mereka ngembangin yang buat Ecclair (yang mana, sialnya... tau-tau udah ada Froyo di tengah pengembangan).

 

user signature
Erdyon : Previously known as Aequitas
Review Samsung Galaxy Ace versus SE Xperia Mini Pro
Review SE Xperia Arc
Review SE Hazel
Review SE Xperia X10

jus_ppc

Addicted 1054 reps
Reg: 1 decade ago
8 years ago (Jun 18, 2010 08:50 am)     comment Comment Permalink   Print

g kadang sedih...g masih fans SE mau bela tapi kenyataan...di milist id-android (yg sekarang udah dpt dukungan penuh dari google) , paling gak ada yg mau make tuh, spt yg bro TRO bilang ...di cibir raspberry

hiks......

 

user signature


-Gadgets Always-
Link

TRO

Addicted 1501 reps
Reg: 1 decade ago
8 years ago (Jun 18, 2010 09:28 am)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

Aequitas said:
Yah, kekurangan dalam MMS (bagi gue) bisa diterima sih.




GAK BISA!!!
Masa hape di bawah sejuta bisa MMS sedangkan yang harganya 6 juta lebih gak bisa? Dasarnya "bisa diterima" dari mana tuh?

 

user signature
Android (HTC) and Blackberry user.

Giovan
top user
Addicted 2418 reps
Reg: 1 decade ago
8 years ago (Jun 18, 2010 10:07 am)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

TheRealOne said:
Quote:

Aequitas said:
Yah, kekurangan dalam MMS (bagi gue) bisa diterima sih.




GAK BISA!!!
Masa hape di bawah sejuta bisa MMS sedangkan yang harganya 6 juta lebih gak bisa? Dasarnya "bisa diterima" dari mana tuh?





Kan bagi gue, bro ? Hehehe. Kalo bagi gue dasarnya adalah... karena ga gue pake... hehhe....

 

user signature
Erdyon : Previously known as Aequitas
Review Samsung Galaxy Ace versus SE Xperia Mini Pro
Review SE Xperia Arc
Review SE Hazel
Review SE Xperia X10

WhiteEye

Full Member 100 reps
Reg: 1 decade ago
8 years ago (Jun 18, 2010 10:13 am)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

Dr_Jones said:
emang zaman skrng siapa sih yg suka MMSan





aQ |<4daN9 m45Ih p4k3 L0cHh.....



*dirajam massa*

 

user signature
No signature available.






Punya informasi bagus apa hari ini? Ad new topic Post-kan di sini

 

Be nice. Respect member lain jika ingin di berikan respect yang sama. Be funny dan useful!
Logged in as Guest

18 + 1 =
Untuk melihat Preview, click: diatas form.