SERVICEPRO.ID ADALAH SOFTWARE UNTUK PARA TEKNISI DAN BISNIS JASA SERVIS

 

Search di seluruh kategori All Tags Lihat seluruh tags Lihat popular tags di bawah halaman

 

Sony Ericsson Xperia X10 A.K.A Rachael part 2
rss You are here: All : Share : Sony Ericsson Xperia X10 A.K.A Rachael part 2
vote up
12
vote down

Print     answer Comment  

 

sambungan dari part 1

http://www.forumponsel.com/forum/showfla...b=5&fpart=1

 

taniel
taniel RSS
   Reg: 1 decade ago
   Full Member 185 reps My Blog
Sonyericsson Android Xperia-X10

Posted 1 decade ago

 

 

 answer Punya pendapat? Jangan disimpan. Click disini
Komentar terbaru paling bawah.


chen71281

Full Member 185 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 7, 2010 10:38 am)     comment Comment Permalink   Print

woww, sudah 140 yah. mantep.

 


chen71281

Full Member 185 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 7, 2010 11:08 am)     comment Comment Permalink   Print

OT :



Seperti yang pernah kuposting ternyata multitouch / touchscreen N1 memang bermasalah. SE pintar juga tidak terburu2 untuk tidak memakai OS 2.1 atau fitur multitouch terlebih dahulu.



http://androidandme.com/2010/03/news/is-multitouch-broken-on-the-nexus-one/



http://www.youtube.com/watch?v=qzhUzq6bTPg



Kalau memang benar mau diupgrade ke 2.1 memang sebaiknya gunain fasilitas pinch zoom, ketimbang multitouchnya. Pinch zoomnya memang kuakui keren dan friendly user.



The Nexus One performs perfectly fine when used for pinch zoom implementations, but it struggles in other situations. When two fingers are placed close to each other or they cross the same axis, the data points get flipped. This is a major problem for games that use multitouch and I have experienced them first hand with Polarbit games like ToonWarz.



Duh, touchscreen, sama 4 tombol dasar dibawahnya nih, errrrrr.

 


TRO

Addicted 1501 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 7, 2010 12:17 pm)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

jigonx said:
Bicara ttg kamera, di tret sbelah ada yg bilang kalo kameranya (8mpx) kalah tajam dibanding milestone (5mpx).jg vid recnya kalah jernih.. Mohon konfirmasinya yg dah nyoba..thx.

-- Posted from my SonyEricsson



Ngebandinginnya di mana dulu nih bro?
Di pameran kan dua-duanya? Emang sempet dia upload ke komputer?

Mendingan cek ke situs luar yang udah pernah bikin review/preview masing2 kalau mau ngebandingin.

 

user signature
Android (HTC) and Blackberry user.

chen71281

Full Member 185 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 7, 2010 05:11 pm)     comment Comment Permalink   Print

Oh yah satu lagi yang ketinggalan dari ketinggalan, gak penting sih.
x10 ada digital compass, PASTI.

Plus dari SE pusat, di bulan April nanti, hanya yang pre order yang bisa dptkan barang, Lain dari pada itu, belum ada konfirmasi lebih lanjut.

 


chen71281

Full Member 185 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 7, 2010 05:16 pm)     comment Comment Permalink   Print

Quote:





Mendingan cek ke situs luar yang udah pernah bikin review/preview masing2 kalau mau ngebandingin.






kayaknya kalau masing2 bakalan susah deh, soalnya mata pasti bisa ketipu. Adu saja langsung dua2nya head to head.



Btw: ada yang mau pinjamin aku milestone?

 


Andrea  G

Addicted 1435 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 7, 2010 05:41 pm)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

chen71281 said:
Quote:



Mendingan cek ke situs luar yang udah pernah bikin review/preview masing2 kalau mau ngebandingin.




kayaknya kalau masing2 bakalan susah deh, soalnya mata pasti bisa ketipu. Adu saja langsung dua2nya head to head.

Btw: ada yang mau pinjamin aku milestone?





Minjem ama MotoZine aja gimana? raspberry
klo gak, waktu itu kyknya ada anak fp yg punya juga.

 

user signature
笑ろとけ

Mbrekekele
top user
Senior Member 498 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 7, 2010 06:26 pm)     comment Comment Permalink   Print

Di JCC penuh gila, jalan kaki aja bisa macet..
Sempet liat booth Indosat, tapi belum sempet liat X10..


*Sorry OOT

-- Posted from my SonyEricsson

 

user signature
Bisnis 5 Milyar euy..

raul_fabrega

Newbie 7 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 7, 2010 08:10 pm)     comment Comment Permalink   Print

still wait for x10...

cuma mungkin kali ini agak menahan diri, agar ketemu harga yang mayan " bersahabat"
pengalaman x1 kemaren

 

user signature
BlackX1 : 826X_23120_WM6.5

chen71281

Full Member 185 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 7, 2010 09:38 pm)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

HikaruKaze said:
kayaknya kalau masing2 bakalan susah deh, soalnya mata pasti bisa ketipu. Adu saja langsung dua2nya head to head.

Btw: ada yang mau pinjamin aku milestone?





Minjem ama MotoZine aja gimana? raspberry
klo gak, waktu itu kyknya ada anak fp yg punya juga.




kalau dia mau kasih, yah boleh saja sih. Cuman takutnya ending sama dia, bakalan heboh.

 


what_ever

Senior Member 287 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 7, 2010 09:47 pm)     comment Comment Permalink   Print

wahaha bkal debat tak berakhir ama dia mah.kebayang bu aslinya.ikh...



-- Posted from my Symbian Device

 


gozila

Newbie 0 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 8, 2010 11:05 am)     comment Comment Permalink   Print

iya... x10 emang udah ada digital compass uda gua cobain kemaren, buat graphicnya tu kompas sendiri sih klo menurut gua masi sangat sederhana (kalo gamao dibilang kaku) masi jauh lebih bagus graphic kompasnya si 3GS

tapi yah.... yang penting kan kegunaannya ya gak

cihuiiii... ga sabar nunggu april *mupeng* X10 X10 slurppppp......

 


gozila

Newbie 0 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 8, 2010 03:08 pm)     comment Comment Permalink   Print

eh btw, mo nanya dikit... nanti waktu pengambilan april tuh X10nya dibundling sama indosat apa nggak yah? apa kita mesti unlock dulu biar bisa pake provider laen?

 


chen71281

Full Member 185 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 8, 2010 07:59 pm)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

gozila said:
eh btw, mo nanya dikit... nanti waktu pengambilan april tuh X10nya dibundling sama indosat apa nggak yah? apa kita mesti unlock dulu biar bisa pake provider laen?




SUDAH PASTI di bundling INDOSAT, dan unlocked

 


chen71281

Full Member 185 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 9, 2010 04:31 pm)     comment Comment Permalink   Print

Salah satu PENDAPAT atau REVIEW orang dan banyak gambar ( klik saja di situsnya )

Kesimpulan, banyak positif dari x10, begitu juga dr French journal, dan satu2nya pdpt mnrtku yang masih rada datar dr si Elzar Mutazin

http://www.wired.com/gadgetlab/2010/03/sony-uxp-for-android/all/1

Sony Ericsson’s new Android-based phone interface, like those from other cellphone manufacturers, integrates Facebook, Flickr, Twitter and other social networking services into one unified portal on your portable. The difference is that Sony Ericsson’s interface — UXP, formerly known as Rachael — actually looks useful.

The company plans to launch a slew of new Android-based phones this year. Top of the list is the Xperia X10 — which confusingly carries the same codename that UXP used to have: Rachael. It’s a device with a 4-inch touchscreen, a 1-GHz Snapdragon processor and 8.1 megapixel camera that will be available this quarter. The company will also introduce the Mini, a compact phone with a 2.6-inch display that will be available in a touchscreen-only version as well as one with a slide-out keyboard.

But it’s UXP that forms the heart of these phones’ experience. Sony Ericsson has been working on the UXP interface for more than two years, the company says.

We have done extensive skinning of the Android platform. because we really wanted to make it a bespoke experience,” says George Arriola, head of user experience for Sony Ericcson.

Sony’s UXP interface attempts to do the same thing as rivals like Motorola’s MotoBLUR: namely, aggregate social networking feeds such as Facebook and Twitter into one stream, integrate that data with your phone address book and contacts, and personalize the multimedia experience.

We took a very sophisticated PlayStation middleware and shrunk it to fit the Android OS,” says Arriola.

Palm was the first of the smartphone makers to kick off the trend of integrating social media updates and contacts with the launch of the Palm Pre, though the Pre was based on Palm’s own operating system webOS, not Android. But the Android phones launched since then have tried to follow the path blazed by Palm.

Motorola has the MotoBlur interface that’s now a part of most of its phones, including the Cliq, Backflip and Devour. HTC has introduced Sense, its custom UI that’s available on phones such as the HTC Hero and upcoming phones including Legend and Desire.

But Sony’s UXP interface is the most visually attractive implementation that I have seen so far.

timescape

At the heart of Sony’s experience is a widget called Timescape. Timescape collects social networking feeds and presents them in a card-like view. A bar at the bottom of the screen has little icons that lets users filter the information stream by network such as Facebook, Twitter or Flickr.

The phone also updates the address book with a contact’s latest social networking update. That means if you click on a name in your address book, you can see their last social-feed post and use it as a reference point while making the call.

What makes this experience slick is the way the cards rain down on the screen, offering an almost 3-D–like effect as they scroll past. Clicking on one of the cards pulls up the contact and their status update.

Rather than contribute to info clutter, Sony’s attempt to jazz it up by using better visual effects actually does make it easier to handle the information stream.

The UXP interface also introduces a concept called “infinite pivot” — an infinity-shaped icon that helps you drill deeper and pull up related views.

mediascape

Sony is also trying to offer a better experience for music, video and photos. The widget that controls this is called Mediascape. Click on the Mediscape icon and you get three options: My Music, My Videos and My Photos.

Music and videos are divided into recently played, recently added and favorites. There’s also access to PlayNow, Sony Ericsson’s music-downloads service.

A recommendation engine can suggest other artists or songs based on the music preferences of a user. Clicking on the infinite-pivot icon next to an artist’s name in music and videos offers suggestions and even searches the web.

And in a bid to keep the custom look throughout the phone, Sony redesigned the interface to services such as the phone dialer, calendar and alarm, says Arriola.

Overall, Sony Ericsson’s UXP skin for Android is not as confusing as the MotoBlur interface and more polished than the HTC Sense UI. Instead, UXP is a snappy, sophisticated treat. It works, though, only if you buy into the premise that instead of checking your Facebook and Twitter when you want to (as in the iPhone), you would like these services streamed and updated constantly to your phone.

Now if only they could get U.S. wireless carriers to offer Sony Ericsson phones on contract — and at prices slim enough to match the hardware.

 


azure19

Newbie 22 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 9, 2010 06:33 pm)     comment Comment Permalink   Print

Duh, ane gjd bli x10nya nih!>.< dikarenakan fulusnya ga mencukupi ama ada keperluan lain!

akhirnya jd bli htc hero aja!hux huxT_T
tp tetep maen d forum ini dhe,siapa tw bs slg sharring!

oh ya bro2 sekalian sebelum x10 keluar, bikin list aplikasi yg wajib ada d android aja! (cma saran sih^^)
menurut ane yg plg wajib Advance Task Killer!

 


chen71281

Full Member 185 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 9, 2010 08:15 pm)     comment Comment Permalink   Print

XPERIA X10 Unboxing



To continue on what has become a good tradition it’s now time for unboxing of XPERIA X10 now when we have our first commercial samples here in the office. This time Gustaf is on vacation so my friend Mårten helped me out instead. We show the boxes for both colors of XPERIA X10 and also show a bit of what to expect in the box. We also tried to show a bit more of what the boxes look like since I guess most of you have seen quite a few videos of the phone by now smile



The clip is shot with Vivaz so to get an HD-experience remember to click Watch on YouTube and select 720p. (This will also show a bit on the [b/continous auto focus working, it struggles a bit from time to time in indoor lighting but I think it does quite a good job! This time I also set white balance manually)



La Viva for the Vivaz



As for the earlier unboxings I’d like to remind about the fact that kit content differs between markets and service providers so there might be more things in the kit that will be available on your market.



http://www.youtube.com/watch?v=tOKZpvSUd4s



SE Xperia X10 may come with Android 2.2



According to a spokesperson at Sony Ericsson's Asia launch of its new smartphones, the Android-based Xperia phones may get updated to Android 2.2 from their current Android 1.6 software in the second half of the year.



The phones in question are the same ones CNET Asia saw at the recent Mobile World Congress held in Barcelona and include the X10, X10 mini and X10 mini pro. Earlier this year, the company had confirmed that the devices will enjoy an upgrade to a newer version of Android. We assumed this would be version 2.1 but were informed today that it "will be an Eclair variant, so it could be 2.1 or even 2.2", according to the spokesperson.



There have been rumors of Android 2.2, most significantly one about a certain HTC Scorpion originating from AndroidSpin. But this is the first time we're hearing about the existence of this version from a device manufacturer. The update timeframe isn't very specific, and could range from four to as distant as eight months from now.



http://asia.cnet.com/crave/2010/03/09/se-xperia-x10-may-come-with-android-2-2/

 


chen71281

Full Member 185 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 9, 2010 09:52 pm)     comment Comment Permalink   Print

Satu lagi video preview dari x10
http://www.youtube.com/watch?v=N_JpWntHvkk

apa yang menarik dari video ini??
perhatikan menit ke 3:06

Bertapa responsifnya x10 ditangan pemakai yang kalau aku boleh bilang rada kasar dan tidak sabaran.
toh responsifnya sungguh AMAZING.

Ini mungkin sudah final version.

Welcome X10.

PS
Oh yah, pas dibandingin dengan marmot dengan 2.1, layar sekilas warna x10 tidak terlalu jauh beda ketajamanaIMHO, dalam hal ini marmot masih unggul dalam ketajaman warna ( mengingat marmot mengusung 16 M colour ). X10 hanya kelihatan sdkt over brightness untuk mengimbanginnya.

 


gozila

Newbie 0 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 10, 2010 12:16 pm)     comment Comment Permalink   Print

wow.... nice news update..... cant wait loh oh april cepatlah datang



emmm... ini sih beberapa pemikiran gua yah, tapi gua bener2 lagi berpikir mengenai X10 ini (bukan berarti gajadi ambil sih, cuman pemikiran aja XD)



ok here goes :

1. upgrading the software to 2.x

apa timescape sama mediascapenya tetep dipertahankan? and is the upgrade FREE? karna menurut gua time-mediascape itu the heart of x10 so without it, it will be a "not so" sony erricson phone right? dan apakah upgrading buat early owner mesti bayar lagi? a little unfair no?



2. about data streaming

AFAIK, model data streaming x10 mirip sama iphone yang require constant streaming (bener gak sih?) dan unlike blackberry yang punya BIS yang bisa dipake sesuka hati (dalam hal ini gua pake BIS XL) apakah nanti nggak jadi bengkak tagihan kita? unless kedepannya ada yang bisa provide cheap unlimited data access for android (itupun gatau kapan)? ato mungkin ada cara murah buat internetan secukupnya pake tarif data normal?



dari kemaren dipikirin blon dapet jawabannya >.< mungkin bisa saling berbagi pendapat

 


chen71281

Full Member 185 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 10, 2010 02:09 pm)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

gozila said:
wow.... nice news update..... cant wait loh oh april cepatlah datang

emmm... ini sih beberapa pemikiran gua yah, tapi gua bener2 lagi berpikir mengenai X10 ini (bukan berarti gajadi ambil sih, cuman pemikiran aja XD)

ok here goes :
1. upgrading the software to 2.x
apa timescape sama mediascapenya tetep dipertahankan? and is the upgrade FREE? karna menurut gua time-mediascape itu the heart of x10 so without it, it will be a "not so" sony erricson phone right? dan apakah upgrading buat early owner mesti bayar lagi? a little unfair no?




pastilah bro, soalnya itu adalah UXPNYA SE buat androidnya.
Untuk sementara ini time/media scapena masih berjalan di 1.6.

 


chen71281

Full Member 185 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 11, 2010 08:49 am)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

gozila said:

wow.... nice news update..... cant wait loh oh april cepatlah datang



emmm... ini sih beberapa pemikiran gua yah, tapi gua bener2 lagi berpikir mengenai X10 ini (bukan berarti gajadi ambil sih, cuman pemikiran aja XD)



ok here goes :

1. upgrading the software to 2.x

apa timescape sama mediascapenya tetep dipertahankan? and is the upgrade FREE? karna menurut gua time-mediascape itu the heart of x10 so without it, it will be a "not so" sony erricson phone right? dan apakah upgrading buat early owner mesti bayar lagi? a little unfair no?



2. about data streaming

AFAIK, model data streaming x10 mirip sama iphone yang require constant streaming (bener gak sih?) dan unlike blackberry yang punya BIS yang bisa dipake sesuka hati (dalam hal ini gua pake BIS XL) apakah nanti nggak jadi bengkak tagihan kita? unless kedepannya ada yang bisa provide cheap unlimited data access for android (itupun gatau kapan)? ato mungkin ada cara murah buat internetan secukupnya pake tarif data normal?



dari kemaren dipikirin blon dapet jawabannya >.< mungkin bisa saling berbagi pendapat






Menyambung postingan aku sebelumnya, mungkin ini bukti fakta yang bro butuhkan.

Jawaban

1. http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/03/09/xperia-x10-unboxing/comment-page-3/#comments

aku quote saja



Yang menjawab, salah seorang developers juga selain si Sumit :



Hi all! Great discussion here! Glad to see that it’s kept nice and polite even though the subjects are hot! smile



Regarding the colorspace in the screens I’m sorry for the confusion in our external communication! From what I’ve read Android 1.6 (which is the release SW for all the X10s) limits the number of colors to 65k. Sumit wrote the following in the post where he announced the selected people for the research program.

(http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/02/25/the-x10-research-candidates-have-been-chosen)



“Ps. I see that colors are still discussed due to unclear information from our side. The Xperia X10, X10 mini, X10 mini pro all support 16M colors, hardware wise. Software wise there are limitations from the OS and what the future upgrades will imply on leveraging screen capability is not visible to me at this point. We will let you know as soon I have something to share.”



Regarding the discussions on release Android version most of you have valid points in both directions and I just want to confirm that of course I, and many of my colleagues, read all your input here and in other forums and it will surely be important input on how to focus going forward. We do listen. As Sumit wrote in the xperia X10 will be upgradeable-post these kind of products will get recurring updates over time and newer versions of Android are of course an important part of that. And in addition the UX platform will also over time evolve further in other aspects than just OS version.



so kemunkinan Time/media scapenya bisa berkembang juga., termasuk untuk si mini dan mini pro kedepanna.



2. aku mencoba memahamin isi pertanyaan bro,

Tapi aku mencoba menjawab sebisa mungkin, kalau ada yang salah mohon dengan segala hormat silakan koreksi.

Android, tidak mempunyai data streaming ala BB. Mungkin saja kedepanya ada. Mengingat google selalu inovasi.

Beberapa hari yang lalu, google berencana untuk merilis semua Apps untuk para coorporat dan bisnis.Tetapi sejauh aku memakai N1, aku sudah pernah mencoba emailnya, khusus untuk Gmail, itu bisa push email ala bb dengan memakai sinyal 3G. Sejauh ini, aku hitung2 sudah 3x berhasil. Sayanganya memang account G mail aku jarang pakai.

Kalau sudah ada kepastian yang benar, akan aku kabarin lagi.

 


kaseptea

Full Member 155 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 11, 2010 09:27 am)     comment Comment Permalink   Print


SE Xperia X10 may come with Android 2.2




According to a spokesperson at Sony Ericsson's Asia launch of its new smartphones, the Android-based Xperia phones may get updated to Android 2.2 from their current Android 1.6 software in the second half of the year.
The phones in question are the same ones CNET Asia saw at the recent Mobile World Congress held in Barcelona and include the X10, X10 mini and X10 mini pro. Earlier this year, the company had confirmed that the devices will enjoy an upgrade to a newer version of Android. We assumed this would be version 2.1 but were informed today that it "will be an Eclair variant, so it could be 2.1 or even 2.2", according to the spokesperson.

There have been rumors of Android 2.2, most significantly one about a certain HTC Scorpion originating from AndroidSpin. But this is the first time we're hearing about the existence of this version from a device manufacturer. The update timeframe isn't very specific, and could range from four to as distant as eight months from now.

 

user signature


- Unlocked and Rooted Nexus One
- [ROM] CyanogenMod-5.0.6
- Recovery Amon RA's v1.7.0
- Twitter : @jerbid

Relix

Newbie 0 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 11, 2010 10:53 am)     comment Comment Permalink   Print

dari detikinet:

..."Android tidak ada sistem kompresi. Hal ini berbeda dengan Blackberry yang menggunakan sistem kompresi saat mengakses data. Akibatnya Android jauh lebih boros bandwith."

siap siap langganan unlimited deh

 


gozila

Newbie 0 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 11, 2010 11:46 am)     comment Comment Permalink   Print

hooooo... thanks bro chen



jadi kira2 gini yah :



1. x10 support 16M color jadi tinggal tergantung OSnya aja bisa support apa nggak.



2. new release will be automatically upgraded ke 2.x (tapi buat yang lama gimana yah)



3. internet so far harus pake paket data yang unlimited (jadi gak kayak bb dengan BISnya) dan semua fitur yang menggunakan internet berjalan dengan baik (mari kita berharap akan ada mobile net service unlimited yang murah dan ngebut dalam waktu dekat)



4. akan ada packet buat corporate dan business (ini yang gua tunggu hehehe...)



kalo gua sih pengen liat google lebih improve fitur2 di android buat kedepannya khususnya infrastrukturnya biar lebih nyaman lagi dipakenya.

 


zururuki

Newbie 20 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 11, 2010 12:43 pm)     comment Comment Permalink   Print

kbtlan aq pake internet unlimited, cma make 1 provider doang sih, dari Indo*** 3,5G. dulu sih paketnya Rp. 100.000 / bln di pake dikit ato bnyak tetep segitu, bisa nelp dan sms juga, ga tau berapa sekarang, yaaa cukup lah kcpatannya, untuk 500mb pertama up to 3,5G, lebih dari 500mb jadi 64kbps. Tapi klo cuman browsing, cek email schedule 5mnit sekali, FB an, twitr sperti fasilitas di X10, kayaknya cukup sih 500mb sebulan. Kecuali klo sering liat video lewat Youtube,

 


chen71281

Full Member 185 reps
Reg: 1 decade ago
1 decade ago (Mar 11, 2010 04:09 pm)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

kaseptea said:

SE Xperia X10 may come with Android 2.2




According to a spokesperson at Sony Ericsson's Asia launch of its new smartphones, the Android-based Xperia phones may get updated to Android 2.2 from their current Android 1.6 software in the second half of the year.
The phones in question are the same ones CNET Asia saw at the recent Mobile World Congress held in Barcelona and include the X10, X10 mini and X10 mini pro. Earlier this year, the company had confirmed that the devices will enjoy an upgrade to a newer version of Android. We assumed this would be version 2.1 but were informed today that it "will be an Eclair variant, so it could be 2.1 or even 2.2", according to the spokesperson.

There have been rumors of Android 2.2, most significantly one about a certain HTC Scorpion originating from AndroidSpin. But this is the first time we're hearing about the existence of this version from a device manufacturer. The update timeframe isn't very specific, and could range from four to as distant as eight months from now.




Bos siap2 ganti HTC scorpion nih.

 




Punya informasi bagus apa hari ini? Ad new topic Post-kan di sini

 

Be nice. Respect member lain jika ingin di berikan respect yang sama. Be funny dan useful!
Logged in as Guest

18 + 1 =
Untuk melihat Preview, click: diatas form.

 

Topic-topic yang mirip dengan diatas, browse tags berikut
Sonyericsson Android Xperia-X10
Atau Search Forumponsel database:
Related topics
Get daily update for this topic: