SERVICEPRO.ID ADALAH SOFTWARE UNTUK PARA TEKNISI DAN BISNIS JASA SERVIS

 

Search di seluruh kategori All Tags Lihat seluruh tags Lihat popular tags di bawah halaman

 

HTC Desire HD dan HTC Desire Z
rss You are here: All : Share : HTC Desire HD dan HTC Desire Z

 

 answer Punya pendapat? Jangan disimpan. Click disini
Komentar terbaru paling bawah.


elina8

Gadgeteers 2947 reps
Reg: 9 years ago
8 years ago (Dec 28, 2010 06:30 pm)     comment Comment Permalink   Print

HTC Desire HD gets Android 2.2.1 update, improved HD recording

There's an update out for the HTC Desire HD but it's not the major update to Android 2.3 Gingerbread you might have hoped for. It's a tweak and bugfix update that bumps the Desire HD to Android 2.2.1, which reportedly brings improved performance too.

It's an Over The Air update weighing in at 40MB. It will update the HTC Desire HD to software version 1.72.405.3 and the Android version to 2.2.1, the latest available Froyo. Aside from fixing some bugs, the Desire HD is reported to run a little faster overall after the update.

The camera shows a much more noticeable improvement. It's now snappier and the HD recording has reportedly been improved as well.

There's not a peep from HTC about when the HTC Desire HD and their other droids will receive the Android 2.3 Gingerbread update though. That might take a while as HTC will have to port all sorts of custom goodies (including the extensive Sense UI, the fast boot magic, etc) to the latest version of Android OS.

 

user signature



TRO

Addicted 1501 reps
Reg: 1 decade ago
8 years ago (Jan 2, 2011 05:23 pm)     comment Comment Permalink   Print

Perbandingan Desire Z dengan SE Xperia X10 dari AndroidBoss:

Sony Ericsson XPERIA X10 vs HTC Desire Z pics

Here are some pics comparing the Sony Ericsson X10 and the HTC Desire Z. The boxes are the same slide out style. The finish on the X10 box is slightly nicer but the box of the Desire Z is more solid. As I mentioned in my previous post, the X10 is lighter and thinner but just a tad larger in surface area. The Desire Z feels way more solid and well built in the hand because of the metal. The X10 has the advantage of the larger screen but I found the Desire Z’s super LCD just brighter, sharper and more colorful. It also has better visibility in direct sunlight. I found the Desire Z’s screen also more responsive. The X10 also has problems with the unresponsiveness at the edge of the screen. In terms of performance the Desire blows the X10 away…not only in benchmarks but also in normal usage such as apps, gales and just flicking through the UI. HTC Sense is just gorgeous and was more useful and fluid than Sony Ericsson’s UXP. The camera of the X10 is slightly better than the Desire Z. The keyboard makes the Desire Z thicker and heaver but having a hardware keyboard makes typing long emails a breeze plus I use it as a controller for my beloved emulators. In conclusion, I am happy that I am switching over from Sony Ericsson to HTC. Perhaps Sony Ericsson’s future flagship Android phones will lure me back. As much as I love Sony Ericsson…the Desire Z is just simply better.




Banyak lagi gambar di link di atas.

 

user signature
Android (HTC) and Blackberry user.

Quality

Addicted 1104 reps
Reg: 8 years ago
8 years ago (Jan 24, 2011 02:29 am)     comment Comment Permalink   Print

wah tanggung prosesor desire z yua.kayana gak bisa ke gingerbread.minimal procecor gingerbread kan 1Ghz.pilihan alternative desire HD tapi dah ada lum ya di indo

 


dedikhariant

Full Member 196 reps
Reg: 9 years ago
8 years ago (Jan 24, 2011 06:27 am)     comment Comment Permalink   Print

kira-kira lebih mending mana ya HTC Desire HD ato Xperia arc ?

 


Quality

Addicted 1104 reps
Reg: 8 years ago
8 years ago (Jan 24, 2011 10:17 am)     comment Comment Permalink   Print

htc desire hd memiliki 768 MB ram,internal memory 1,5 GB dari speaker kurang nendang dan msh froyo sedangkan arc,masih 512 MB ram,unggul di layar krna pakai bravia dan resolusi lebih padat,daya batere lbih besar, stylis dan udah gingerbread.
keduanya no kamera depan

 


dedikhariant

Full Member 196 reps
Reg: 9 years ago
8 years ago (Feb 5, 2011 05:52 am)     comment Comment Permalink   Print
Like it 1 members like this

qualt said:
htc desire hd memiliki 768 MB ram,internal memory 1,5 GB dari speaker kurang nendang dan msh froyo sedangkan arc,masih 512 MB ram,unggul di layar krna pakai bravia dan resolusi lebih padat,daya batere lbih besar, stylis dan udah gingerbread.
keduanya no kamera depan


untuk kecepatan processor bro...
apakah dgn selisih ram yg udah bro sebut itu,
ngaruh juga pada peformanya...

 


Giovan
top user
Addicted 2418 reps
Reg: 1 decade ago
8 years ago (Feb 5, 2011 06:52 am)     comment Comment Permalink   Print

dedikharianto said:


untuk kecepatan processor bro...
apakah dgn selisih ram yg udah bro sebut itu,
ngaruh juga pada peformanya...


Sebenernya ga bisa bicara teori juga kan ? Harus liat performa-nya langsung di lapangan. Dan kalo gue ga salah inget, dengan kondisi sekarang ini aja (masih beta) performa Arc udah cukup bagus dengan ga ada-nya lag atau apa. Tentunya ketika ponsel tersebut udah sampai versi final, kita bisa berharap performanya bisa lebih lagi.

 

user signature
Erdyon : Previously known as Aequitas
Review Samsung Galaxy Ace versus SE Xperia Mini Pro
Review SE Xperia Arc
Review SE Hazel
Review SE Xperia X10

Quality

Addicted 1104 reps
Reg: 8 years ago
8 years ago (Feb 8, 2011 04:20 am)     comment Comment Permalink   Print

@dedikharianto : dgn 1Ghz dikeduanya (hd/arc) pasti ga da kterlambatan knerja.sprti yg kita tau di gingerbread memakai minimal prosesor 1 Ghz dan 512 MB ram.yg jelas hd lebih unggul krn masih froyo.di hd semua aplikasi dijalankan masih trsisa 130MB ram
efek dr kekurangan memori/RAM bisa restart tiba2 di java dan bila disymbian otomatis hang.

 


Quality

Addicted 1104 reps
Reg: 8 years ago
8 years ago (Feb 8, 2011 04:25 am)     comment Comment Permalink   Print

o ya OS maemo 5 di Nokia N900,android,ios di iphone dan java sama2 basis linux

 


dedikhariant

Full Member 196 reps
Reg: 9 years ago
8 years ago (Feb 20, 2011 05:42 am)     comment Comment Permalink   Print

qualt said:
o ya OS maemo 5 di Nokia N900,android,ios di iphone dan java sama2 basis linux


maksudnya bro....
bisa dijelasin dengan lebih detail gag...

 


elina8

Gadgeteers 2947 reps
Reg: 9 years ago
8 years ago (Feb 28, 2011 03:26 pm)     comment Comment Permalink   Print

HTC Incredible S, Desire HD, Desire Z and original Desire will all be eating Gingerbread by the end of June

When it launched the Incredible S at MWC a couple of weeks ago, HTC promised the new 4-inch device would be quick to get a Gingerbread update and now it's giving us a definitive schedule for it by saying that Android 2.3 will be distributed to its new flagship phone by the end of Q2 2011. We're not sure four months of sitting by the window waiting for the OTA update to float in necessarily matches up to our definition of "quick," but there are much better news for owners of HTC's older devices. The Desire HD and Desire Z -- both released in September 2010 -- will also be leaping away from Froyo and up to Gingerbread and will be joined by the original Desire, which was announced way back at last year's MWC. That handset was essentially HTC's own-brand Nexus One, so we already knew it was capable of running Gingerbread, but it's still rare to see a device go through two significant Android updates (the Desire began life with Android 2.1). All these old Desires are placed on the same update schedule as the Incredible S, whereas the newly announced Desire S and Wildfire S will ship with Gingerbread preloaded.

sumber : http://www.slashgear.com/htc-desire-hd-desire-z-desire-and-incredible-s-gingerbread-update-in-q2-25136198/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed: slashgear (SlashGear)

 

user signature



Quality

Addicted 1104 reps
Reg: 8 years ago
8 years ago (Mar 8, 2011 10:55 pm)     comment Comment Permalink   Print

@dedikharianto :lebih detailnya cari di googling aja ya *v*.coz aku juga lum tau banyak tentang linux dan yang sya tau os android dari versi lama ampe versi paling baru yaitu versi 2,3 gingerbread,versi kernelnya berbeda tapi masih dalam basis linux.jadi wlau java dan maemo masih basis linux kemungkinan kernelnya pun berbeda.

 




Punya informasi bagus apa hari ini? Ad new topic Post-kan di sini

 

Be nice. Respect member lain jika ingin di berikan respect yang sama. Be funny dan useful!
Logged in as Guest

18 + 1 =
Untuk melihat Preview, click: diatas form.