JUAL SPAREPARTS APPLE MAC BARU DAN BEKAS. AKSESORIES BORONGAN MURAH

 

Search di seluruh kategori All Tags Lihat seluruh tags Lihat popular tags di bawah halaman

 

cara make layanan BIS buat modem
rss You are here: All : Share : cara make layanan BIS buat modem
vote up
0
vote down

Print     answer Comment  

 

Bos bos sekalian udah pernah denger ato barangkali make app yang namanya SHARK MODEM......klw ga salah tu bisa buat modem pake BIS......ada yg punya full ga....

-- Posted from my Blackberry

 

arifbud
arifbud RSS
   Reg: 7 years ago
   Explorer 30 reps My Blog
How-to Applications Blackberry Modem

Posted 7 years ago

 

 

 answer Punya pendapat? Jangan disimpan. Click disini
Komentar terbaru paling bawah.


arifbud

Explorer 30 reps
Reg: 7 years ago
7 years ago (Oct 6, 2009 12:31 pm)     comment Comment Permalink   Print

Sepi nih

-- Posted from my Blackberry

 


rusco

Veteran 628 reps
Reg: 1 decade ago
7 years ago (Oct 6, 2009 02:07 pm)     comment Comment Permalink   Print

Coba klik di sini: http://mobishark.com/

 

user signature
i'm just a man of few words and a lot of works!

joinx

Full Member 105 reps
Reg: 1 decade ago
7 years ago (Oct 7, 2009 10:57 am)     comment Comment Permalink   Print

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=116037&highlight=shark+modem



ada yg bisa buatin tutorialnya buat settingan operator di indo g?????

 


hsoehar

Newbie 0 reps
Reg: 8 years ago
7 years ago (Oct 9, 2009 12:12 pm)     comment Comment Permalink   Print

Mobishark memang bisa bikin BB jadi modem, tapi harus lewat TCP/IP, bukan lewat BIS.

 


iNsPiRaSiKuS

Full Member 198 reps
Reg: 9 years ago
7 years ago (Oct 9, 2009 04:24 pm)     comment Comment Permalink   Print

Jadi dianggap kayak hape biasa, karena kalau pakai bis tidak bisa?
Kesimpulannya bis yang tidak mendukung modem, tetapi hand held blackberry sebenarnya bisa sebagai modem.
Is that right?

-- Posted from my Symbian Device

 

user signature
Sandarkan kekuatanmu HANYA pada Tuhan

ryolasta
top user
Senior Member 331 reps
Reg: 1 decade ago
7 years ago (Oct 10, 2009 06:37 am)     comment Comment Permalink   Print

ga punya blekberi, tapi mau ikutan ngomong

yap... sepertinya begitu. BIS ga bisa buat jadi modem. tapi hapenya sendiri bisa jadi modem.

kalo masalah settingan, yg di ipmart itu jelas koq. pas bagian command string tinggal ganti APN operator yg dipake aja, begitupula user ID n passwordnya.

 

user signature
black is sirious

arifbud

Explorer 30 reps
Reg: 7 years ago
7 years ago (Oct 12, 2009 12:10 am)     comment Comment Permalink   Print

maff bos bos sekalian.....berarti ga bisa make BIS ya??? Wah klw cuman make BB buat modem sih saya udah bisa bos..malahan ga perlu repot2 make shark modem segala......ini kemarin saya dapet kiriman saya copas ya.....« Shark Modem [Browsing dengan modem BB dengan biaya BIS/BES] »



From:



May Indra Wicaksono



To:



Members of Komunitas BlackBerry Indonesia



When:



September 28 at 7:49am



Message:



{ We support : BlackBerry 9630 Tour | BlackBerry Storm | BlackBerry Bold | BlackBerry Curve 8330 | BlackBerry Sprint 8350i | BlackBerry 8900 Javelin modem | BlackBerry 8100 Pearl and all other older BlackBerry devices. }



{ We support All BlackBerry Mobile Carriers- including: Verizon BlackBerry | Sprint BlackBerry | TMobile | Nextel | Cingular / AT&T and all other International Mobile BlackBerry Carriers }



{ We support Operating Systems including: Microsoft Windows | BlackBerry Macintosh }



{ Support BlackBerry USB and BlackBerry Bluetooth modem connections }



Use BlackBerry as a Modem Today! - WHY?



1. It's Economical - You already pay a monthly charge for your Blackberry device service. Why not take advantage of the option of using your Blackberry as a modem? As long as you got your laptop and BlackBerry with you, you've got internet access no matter where you go.

2. Ease of use - It's easy to setup and requires little or no computer experience.

3. These days wifi charges can be quite expensive. BlackBerry users are constantly on the go need internet access. Being without an internet connection and no other means of being in contact with your team at the office isn't good. If you have a Blackberry and a laptop, your worries are now over. You can connect to the internet by using your Blackberry as a modem. After all, you already pay a monthly charge for your Blackberry device service. Why not take advantage of the option of using your Blackberry as modem?



The advantages of using your BlackBerry modem TODAY!



1. NOT being stuck at the airport without an internet connection.

2. NOT at a hotel paying outrageous internet usage fees.

3. NOT paying monthly mobile carrier BlackBerry "tether modem" monthly subscriptions.

4. NOT paying high monthly phone bills because you went over your limited data plan.



Shark Modem is an application that allows the BlackBerry device to be used as a modem. Users are now able to access the Internet while at home or on the go!



Works properly ONLY with BlackBerry Enterprise Server. but tidak ada salahnya untuk mencoba karena beberapa yang sudah mencoba mengatakan bahwa dalam layanan BIS SHARK MODEM work properly TOO Smile, i think nothing to loose to try IT!



This software come with [beep] so read carefully, all of you need a password to open it.



FREE/ [beep] VERSION :

htackberry.com/forum/showthread.php?tid=2404

atau masuk ke httkberry.com/forum jika anda belum daftar di forum tersebut



**Pesan Sponsor : bagi review buat yang sudah mencobanya Smile



Cari aplikasi lainnya d htblackberry.com/forum ada ribuan os, aplikasi [beep]/ full version, theme, ringtone BlackBerry gratis yang siap di download disana





Ber Regards









-- Posted from my Blackberry

 


sev7_fp
top user
Gadgeteers 2597 reps
Reg: 8 years ago
7 years ago (Oct 13, 2009 12:43 pm)     comment Comment Permalink   Print

BB jadiin modem pc pake apn operator, mahal juga sih paket tsel 180rb gak bisa jadi modem pc.

 


joinx

Full Member 105 reps
Reg: 1 decade ago
7 years ago (Oct 24, 2009 11:31 pm)     comment Comment Permalink   Print

Quote:

arifbud said:
maff bos bos sekalian.....berarti ga bisa make BIS ya??? Wah klw cuman make BB buat modem sih saya udah bisa bos..malahan ga perlu repot2 make shark modem segala......ini kemarin saya dapet kiriman saya copas ya.....« Shark Modem [Browsing dengan modem BB dengan biaya BIS/BES] »

From:

May Indra Wicaksono

To:

Members of Komunitas BlackBerry Indonesia

When:

September 28 at 7:49am

Message:

{ We support : BlackBerry 9630 Tour | BlackBerry Storm | BlackBerry Bold | BlackBerry Curve 8330 | BlackBerry Sprint 8350i | BlackBerry 8900 Javelin modem | BlackBerry 8100 Pearl and all other older BlackBerry devices. }

{ We support All BlackBerry Mobile Carriers- including: Verizon BlackBerry | Sprint BlackBerry | TMobile | Nextel | Cingular / AT&T and all other International Mobile BlackBerry Carriers }

{ We support Operating Systems including: Microsoft Windows | BlackBerry Macintosh }

{ Support BlackBerry USB and BlackBerry Bluetooth modem connections }

Use BlackBerry as a Modem Today! - WHY?

1. It's Economical - You already pay a monthly charge for your Blackberry device service. Why not take advantage of the option of using your Blackberry as a modem? As long as you got your laptop and BlackBerry with you, you've got internet access no matter where you go.
2. Ease of use - It's easy to setup and requires little or no computer experience.
3. These days wifi charges can be quite expensive. BlackBerry users are constantly on the go need internet access. Being without an internet connection and no other means of being in contact with your team at the office isn't good. If you have a Blackberry and a laptop, your worries are now over. You can connect to the internet by using your Blackberry as a modem. After all, you already pay a monthly charge for your Blackberry device service. Why not take advantage of the option of using your Blackberry as modem?

The advantages of using your BlackBerry modem TODAY!

1. NOT being stuck at the airport without an internet connection.
2. NOT at a hotel paying outrageous internet usage fees.
3. NOT paying monthly mobile carrier BlackBerry "tether modem" monthly subscriptions.
4. NOT paying high monthly phone bills because you went over your limited data plan.

Shark Modem is an application that allows the BlackBerry device to be used as a modem. Users are now able to access the Internet while at home or on the go!

Works properly ONLY with BlackBerry Enterprise Server. but tidak ada salahnya untuk mencoba karena beberapa yang sudah mencoba mengatakan bahwa dalam layanan BIS SHARK MODEM work properly TOO Smile, i think nothing to loose to try IT!

This software come with [beep] so read carefully, all of you need a password to open it.

FREE/ [beep] VERSION :
<a href="htackberry.com/forum/showthread.php?tid=2404" target="_blank">htackberry.com/forum/showthread.php?tid=2404</a>
atau masuk ke <a href="httblackberry.com/forum" target="_blank">httkberry.com/forum</a> jika anda belum daftar di forum tersebut

**Pesan Sponsor : bagi review buat yang sudah mencobanya Smile

Cari aplikasi lainnya d <a href="hblackberry.com/forum" target="_blank">htblackberry.com/forum</a> ada ribuan os, aplikasi [beep]/ full version, theme, ringtone BlackBerry gratis yang siap di download disana


Ber Regards




-- Posted from my Blackberry





linknya g mw bro

 


arifbud

Explorer 30 reps
Reg: 7 years ago
7 years ago (Oct 27, 2009 05:19 am)     comment Comment Permalink   Print

linknya memang ga saya tampilkan bos itu forum lain takut di tilang....heheee

 


arifbud

Explorer 30 reps
Reg: 7 years ago
7 years ago (Oct 28, 2009 03:17 am)     comment Comment Permalink   Print

Saya dapat info klw ga salah ada juga software namanya theterberyy/apalah ...tu bisa make modem dengan BIS tapi bayar.........

-- Posted from my Blackberry

 


scwijaya
top user
Gadgeteers 4277 reps
Reg: 9 years ago
7 years ago (Nov 6, 2009 09:59 am)     comment Comment Permalink   Print

confirm shark modem bisa , Tapi HANYA bb cdma saja, GSM ga bisa...
tapi tidak begitu bagus...

 

user signature

joinx

Full Member 105 reps
Reg: 1 decade ago
7 years ago (Nov 6, 2009 02:36 pm)     comment Comment Permalink   Print

wah gw pikir bisa pake gsm pantes aja gw cb g mw konek mw gw ganti tcp ip nya takutnya bayar he2

 


cecepali

Newbie 1 reps
Reg: 1 decade ago
6 years ago (Sep 18, 2010 01:53 pm)     comment Comment Permalink   Print

Jadi, kalau pake modem BB, masih mahal ya?

 




Punya informasi bagus apa hari ini? Ad new topic Post-kan di sini

 

Be nice. Respect member lain jika ingin di berikan respect yang sama. Be funny dan useful!
Logged in as Guest

18 + 1 =
Untuk melihat Preview, click: diatas form.